Transfer Craiova - Aeroport Otopeni

Plecari din Craiova catre Aeroportul Otopeni (Henri Coanda) si retur

Plecare Craiova Sosire Otopeni Plecare Otopeni Sosire Craiova
00:00 03:30AM 04:00AM 07:30AM
04:30AM 08:00AM 14:30PM 18:30PM
09:30AM 13:00PM 17:45PM 21:15PM
11:30AM 15:00PM 22:00PM 01:30PM

Serviciul de transfer aeroport

Bine ai venit pe website-ul Go2Fly. Dorim sa te informam ca serviciul nostru de transfer aeroport este gandit special ca tu sa calatoresti relaxat, in conditii de siguranta si confort.

Plecarile se fac din Aeroportul Otopeni (Henri Coanda) in directia Craiova (tur – retur). Microbuzele sunt noi, moderne, curate, sunt dotate cu aer conditionat si sistem audio iar soferii sunt adevarati profesionisti.

Scopul nostru este sa iti oferim o calatorie placuta, lipsita de griji dar mai ales sa-ti oferim certitudinea ca vei ajunge la timp la aeroport.

Daca pleci din Craiova catre Otopeni, e bine sa stii ca microbuzele noastre pleaca de la Benzinaria Petrom – langa gara.

Selecteaza cursa cu care vrei sa pleci dar tine cont ca la aeroport este indicat sa ajungi cu cel putin 3 ore inainte de decolare. Daca doresti, ne poti suna la numarul de telefon afisat in site iar un coleg iti va face rezervarea telefonic.

Daca grupul este mai mare de 7 persoane, te rugam sa ne contactezi telefonic iar noi iti vom pune la dispozitie 2 masini sau un microbuz, in functie de numarul de calatori. De asemenea, daca bagajul este voluminos, te rugam sa ne informezi de acest aspect pentru a preveni o situatie neplacuta la imbarcare.

Iti recomandam sa faci rezervarea din timp pentru a fi sigur ca locul tau este asigurat la data si ora dorita.

Vrei sa fii sigur ca ajungi la aeroport la timp?

Vă invităm să călătoriți în condiții de lux, cu minivan Mercedes Vito la Aeroportul Otopeni. Evitați călătoriile obositoare în microbuze și autocare aglomerate sau trenuri fără aer condiționat și cu întârzieri.

Go2fly este un serviciu de transfer aeroport (shuttle) rapid, din Craiova către Aeroportul Otopeni si retur. La cerere ne deplasăm la hotelul unde sunteți cazați dacă grupul este format din minim 3 persoane. Pentru serviciul de transfer direct la hotel, va rugam sa ne contactati telefonic.

transfer aeroport

Transport fara contact direct
(coronavirus)

Siguranta clientilor, a angajatilor și a partenerilor nostri ramane prioritatea noastra. Urmarim in permanenta situatia și urmam toate instructiunile autoritatilor locale de sanatate.

Avem masuri stricte de igiena atunci când vine vorba de transportul calatorilor. Toate minivan-urile sunt igienizate dupa fiecare cursa.

0756 888 777 Rezervari online
transport fara contact direct